Órarend
Órarend
|

Ébredj velünk! ÉbredésNap 2016.04.02.

Ébredj velünk!


A programok részletes leírása időrendi sorrendben itt található:

Napüdvözletről:

Ennek a gyakorlatsornak a hagyománya egészen az emberiség hajnaláig, az archaikus korokig nyúlik vissza, mikor az ember még szoros kapcsolatban és szinkronicitásban élt a természettel. Ebben a korban a Nap iránti tisztelet minden művészetben és tevékenységben megnyilvánult.

Hitték, hogy a Nap melegével életet ad a Földnek, a Napüdvözlet elnevezésű gyakorlatsor pedig felmelegíti testünk-lelkünk.

A Napüdvözlet egy viszonylag könnyen elsajátítható sorozat, amely testre és elmére gyakorolt jótékony hatását hamar megtapasztalhatja a gyakorló.

Számomra egyfajta dinamikus meditáció, melyben a létezés tökéletes egyszerűsége és teljessége összpontosul.

Ajánlom Minden Férfinak és Nőnek,Mindenkinek aki szeretne megtapasztalni egy testet-lelket élénkítő gyakorlatsort, ami méltó üdvözülése és kezdése Napunknak.


Liliomnyílásról:

" Azt szeretném, hogy olyan nők vegyenek körül, akik látnak téged. Nők, akik segítenek kihozni magadból a legjobbat azáltal, hogy amikor épp szem elől téveszted képességeidet, visszatükrözik Neked."

Csodaszép Napot! Örömmel tölt el hogy itt köszönthetlek! Vadócz Biankának hívnak.

Kislány korom óta ösztönösen vonzott minden, ami nőies, ami áramló. Ilyen nekem a mozgás, ami azt tapasztalom önmagában is gyógyító erővel bír. Szeretem ezt a Holdi minőséget, hogy Nőnek születtem. Szeretem hagyni hogy csak bele- érezzek, megérezzem, ráérezzek mi jó a testemnek. A Liliomnyílás Női Tornát az hívta életre hogy sokan vagyunk Nők akik kiteljesedni vágyunk női minőségünkben, ezen az életterületünkön.

Neked mit jelent nőies nőnek lenni? Számomra a női kiteljesedéshez vezető úton a mozgás az egyik kulcs. Legyen Neked is ez az egyik önkifejező eszközöd! Ebben segíthetek Neked.

Főiskolai tanulmányaim mellett végeztem sport edzői iskolát. Már akkor is A női test sajátosságait előtérbe helyező mozgásokat kerestem és ezeket integráltam be a Liliomnyílás Női Tornába. Jelenleg az Aviva módszer oktatójának tanulok.

Várlak mindig, szeretettel!


Integrál Pszichológia és Ken Wilber – Elméleti és sajátélmény bemutató csoport:

Célunk röviden bemutatni az integrál pszichológia elméletét és elősegíteni a résztvevők saját élményű önismereti tapasztalását. A közösségi tér megteremtésén keresztül a kapcsolati dinamikák biztonságosan megnyilvánulhatnak, az egyéni energiák áramolhatnak. Minden lehetséges és minden elfogadható – a tudás esszenciája az integrál szemlélet lényege.

Elérhetőség: Veréb Szandra 30/656 4227; Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. és Kenyeres Krisztián 70/273-8630 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


Csikung - Egészség nélkül nincs élet

Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy a hétköznapokban csak akkor tudunk megfelelően teljesíteni, ha közben nem kell egészségügyi problémákkal küzdenünk. Ennél azonban jóval fontosabb szerep jut az egészségnek, ugyanis kiegyensúlyozottság, harmónia és boldogság sem létezhet nélküle. A hagyományos gyógymódok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek hatékonyságuk és kockázatmentességük miatt. Tipikusan ilyen a Csung Jüan Csikung rendszer, amely az egészség helyreállítása mellett egy teljesebb, boldogabb élet lehetőségét rejti magában.


Hastánc avagy az Eredendő Nőiség gyakorlata – Ízelítő egy ősi női mozgásforma világából

A résztvevők gyengéd mozdulatokon keresztül megtapasztalhatják a női tánc ősi egyszerűségét és természetességét. A keleties zene, a mozdulatok és a tánceredet történetei felidézik bennünk a női közösség élményét, s a női lét mély értelmét: a teremtő, kreatív lényegünket.

A táncot bárki kipróbálhatja, előzetes tánctudás nem szükséges. Haladó táncosoknak is ajánlott, ugyanis más megközelítésből szemléljük, táncoljuk most a hastáncot, mint az órákon szoktuk.

Elérhetőség: Veréb Szandra 30/656 4227; Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


Theta Healing

A legmélyebb szinteken lehet vele oldást végezni, egy nagyon mély, meditatív, ellazult állapotban.

A megoldandó élethelyzetek legmélyebb okait találja meg (a gyökerét, amikor elindult az egész érzelmi folyamat, kialakultak az érzelmi gátak), majd átprogramozza az érzéseket és a gondolkodást, a kliens beleegyezésével.

Theta agyhullámon, mély tudatállapotban dolgozunk a tudatalattiban tárolt információkkal.

Olyanoknak ajánlott, akik elkötelezettek az iránt, hogy változtatnak, valóban dolgozni akarnak magukon. Van, amikor 1 kezeléstől elmúlik vagy megoldódik valami, néha kellhet több is, ugyanarra a témára – mint bármilyen más módszernél.

Világszerte már 300.000 végzett konzulens van és még most is folyamatosan terjed.

Elérhetőség:
Király Krisztina
+36 20 502 7407
www.thetavalosag.hu


A Tűz dinamikus arca - Asztrodráma Workshop

Műhely munkánk során megismerkedünk a tűz elem kardinális képviselőjével, a kos archetípussal. A természet tavaszi ébredésével megjelenik ez az energia mintázat a világban. Mi magunk is érezzük tavasszal az újjászületés igényét, minden újraéledést a tűz energia kísér. A pár órás együttlét során ismerkedünk ennek az energiának az eszenciájával.

Mozgás által felébresszük magunkban a szunnyadó erőinket, felkeltjük magunkban a harcos Isteneket és Istennőket.

Dramatikus módszerekkel meginvitálunk Benneteket a ki nem mondott szavak mezejére. Megtapasztalhatjátok a dráma és a katarzis átalakító erejét. Egy film kíséretében bemutatjuk a kos minőségeit a világunkban, az emberi jellemekben.

Mindazoknak ajánljuk workshopunkat, akik kíváncsiak egy önismereti műhely életére, akiknek most szükségük van lendületre, önbizalomra, tetterőre.

Szeretettel várunk Benneteket!

Bóta Veronika pszichodramatista, lélekdúla és Igloi Attila szomatodráma-vezető


Mese, mese, mátka-léleknek virága

Női kör, ahol mesélünk nőiségünkről szabadon és lágy befogadással vagyunk jelen. Várunk minden kislányt és nagylányt!!!!

Felébresszük a Benned alvó királylányt!

A kört kísérik: Bóta Veronika lélekdúla, Vadócz Bianka és Murguly Viktória