Órarend
Órarend
|

Természetes Nő – A Nő természetesen

Út a méltóságteljes Nőiség felé

130 órás női önismereti csoport indul Egerben!

„A nők mindig is a bölcsesség és emberiesség őrzői voltak, ami természetes módon – noha rendszerint titokban – uralkodókká emelte őket. Mostanra azonban elérkezett az idő, hogy nyíltan is vállalják az uralkodást, de a férfiakkal együtt, s nem ellenük.”

Témák: Bizalom, férfi-nő, párkapcsolat, Anya-Lány, erő, szexualitás, megújulás/újjászületés, női sorsok, traumák, generációs minták, karmikus mintázatok, fény-árnyék részeink, testtudat fejlesztés, egészség, önértékelés, női test energetikája

Időtartam: 1 év - 2017.02.17-től 2018 februárig; Összesen 130 óraHavi egy alkalom, augusztusban 2,5 napos táborral külső helyszínen.
Péntek: 15:30-21:30
Szombat és vasárnap: 10:00-18:00

Helyszín: Ébredés Holisztikus Életmód Központ
3300 Eger, Szálloda utca 5. 4. emelet, 5. ajtó

Részvételi díj
1.500 Ft/akadémiai óra
/fő (Péntek 10.500 Ft /7 óra/; Szombat-Vasárnap 15.000 Ft /10 óra/)

Jelentkezési határidő: 2017. január 31.

Jelentkezés az alábbi e-mail címeken:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Az első alkalom nyitott, azaz kipróbálhatod és eldöntheted, hogy elköteleződsz-e.

Jelentkezési lap: - LETÖLTÉS -

Elérhetőség:
Bóta Veronika: + 36 20 375 2476; Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Veréb Szandra: +36 30 656 4227; Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

www.ebredes-eger.hu

A csoport célja
Rohanó, férfias világunkban kihívást jelent a passzív - aktív energiák igazi képviselőivé válni, s gyakran megfeledkezünk női mivoltunkról. Elnyomjuk testünk jelzéseit, figyelmen kívül hagyjuk lelkünk finom hangjait, elzárkózunk a természet nyújtotta testi-lelki-szellemi hangolódás képességétől, az őszinte kapcsolódásoktól. A megtartó, úgy-ahogy-van elfogadó, ragyogó, befogadó s teremtő női energia ettől könnyen elapad, így olykor lelkünk (pszichés, lelki zavarok), s olykor testünk is megbetegszik.

Azt tapasztaljuk, hogy a női minőség sérült társadalmi és egyéni szinten egyaránt. A belső és a világ egyensúlyához szükség van mindkét energiára, a Jin és Jang, a férfi és nő, összhangjára.

Célunk a női minőség természetes visszaállásának megsegítése, azaz visszaadni a világnak a természetes, integrált személyiségű, bölcs, finom és egyszerre erős nő képét, s a nőiség méltóságát.

Szeretnénk megteremteni újra a „fonók” hangulatát, ahol a nők tudatosan, őszinte közösségben, egymásra figyelve lehetnek együtt, nyílhatnak meg és gyógyulhatnak.

A változás bennünk van. Tegyünk érte.

Kinek ajánljuk?
Azoknak a nőknek, akik

  • nehezen kapcsolódnak más nőkhöz és/vagy férfiakhoz,
  • önértékelésben, nőiességük megélésében szeretnének fejlődni,
  • női szerepeik konfliktusban vannak egymással (munka, anyaság, párkapcsolat…)
  • intimitás, biztonság és szabadság megélésén szeretnének dolgozni,
  • nehéz életszakaszban vannak és szeretnék ezt megértő, megtartó közösségben átvészelni,
  • keresik saját erejüket,
  • szexuális problémával küzdenek,
  • úgy érzik, elakadt az életük, ismétlődő helyzetekben találják magukat,
  • lelki igényességükből adódóan a lelki fejlődés útjára lépnének,
  • vagy akik egyszerűen nyitott, tudatos női közösségre vágynak.

Miben lesz része annak, aki részt vesz?
Megtartó és elfogadó csoport támogatja a résztvevőt önismereti munkájában és belső útján, hogy minél közelebb kerülhessen önmagához.

Csoportos, páros, egyéni gyakorlatokban, melyek felismeréseket, átalakulásokat ösztönöznek, ki-ki nyitottságától és érettségétől függően. Ezek hozhatnak mély gyógyulást, egyes tanult és öröklött mintáink meghaladását, személyiség fejlődést – egyes én részeink elfogadását, közösségi és saját élményt.

Csoportvezetők

Bóta Veronika – Lélekdúla, Pszichodramatista, Intimitás művész

Bóta Veronika

Szeretek női közösségekben lenni, segíteni, dolgozni.

Megérint a lágyság, a flow és a női erő jelenléte. Egy budapesti Születés Hete Fesztiválon 2004-ben, a női testhez, a női léthez és szerepekhez fűződő hitvilágom alapjaiban megváltozott.

Rádöbbentem, hogy a valódi nőiségről semmit nem tudok. Számos olyan előadáson, workshopon vettem részt, ahol megélhettem női létünk színes, mély és erőtől duzzadó mibenlétét.

Hirtelen egy másvilágba érkeztem, egy olyan helyre, ahol jó Nőnek lenni, ahol a női test és lét legfontosabb állomásait tisztelet és méltóság kíséri. Önismeretemben ez egy fordulópont volt, onnantól kezdve mély hívást érzek a női minőség, sebek, nehéz sorsú nők gyógyításához. Egerben otthont teremtettem és több ízben voltam főszervezője a Születés Hete Fesztiválnak. 2007 óta folyamatosan kísérek női csoportokat, köröket.

Misszióm az elnyomott női minőség rehabilitása egyéni, társadalmi és világ szinten. Óriási öröm és büszkeség számomra, amikor egy női kör létrejön és még évek után is a kör tagjai támogatói, kísérői lesznek egymás életének.


Veréb Szandra – Integrál önismereti tanácsadó, Theta Healing konzulens, képződő Bodywork (Tánc- és mozgásterápia) csoportvezető, Orientális táncos

Veréb Szandra

A nőiség világa már fiatal lány korom óta érdekelt, melyet először az orientális tánc áramlása által tapasztaltam meg. Az önismereti munkám és tanulmányaim során fontossá vált a kérdés: „Miért vagyok nő? Mi a női létezés értelme?”

Nos, a női létezés – természetéből adódóan - csodás lehetőségeket rejt magában a lelki és szellemi fejlődésre, melyekre munkám során részletes magyarázatot találtam.

Egy másik meghatározó élményem a 2016-os Integrál Európai Konferencia Európa állításán történt, melynek során a világ – többek között Európa – országait és fontos jelenségeit állították fel a térben, vizsgálták ezek kapcsolatait, ahol a női minőség mélységes szenvedésben testesült meg. Korábbi tapasztalatom igazolást nyert: világunknak a női minőség gyógyítására van szüksége nőkben, s férfiakban egyaránt. Kezdjük magunkkal. Örömmel látlak társamnak ezen az úton.

Várunk szeretettel!

Jelentkezési lap: - LETÖLTÉS -Jelentkezési lap:
- LETÖLTÉS -