Órarend
Órarend
|

Bioenergetika-Kapcsolatteremtés

Ivády Balázs vagyok  okl.  bioenergetikus, Kapcsolatteremtő gyógyító és kapcsolatteremtő.Ivády Balázs

1949-ben születtem. Mindig nagyon érdekelt és vonzott az élet „láthatatlan”  oldala és a spiritualitás. Amint lehetőség adódott rá, elindultam felfedezni. 1992-ben reikis lettem. Sok-sok éven keresztül alkalmaztam ezt a csodálatos módszert és éltem a reikisek életét, ami sok örömöt és csodálatos barátokat hozott az életembe.

Már az első „reikis” napjaim ráébresztettek arra, hogy milyen hatalmas lehetőséget adott a sors arra, hogy másokat is segíthessek lelki, testi egészségének helyreállításában. Hogy erre minél alkalmasabb legyek, sokat tanultam. Parapszichológus, majd pszi-sebész lettem. 2001-ben az Egészségügyi Továbbképző Intézetnél bioenergetikus szakképesítést szereztem.

2010-ben ismerkedtem meg azzal a módszerrel, amelyet jelenleg is alkalmazok. Ekkor ismertette meg dr. Eric Pearl a kapcsolatteremtő gyógyítással a magyar embereket. Eddigi tapasztalataim alapján úgy gondolom, ez a módszer már  az Új Kor szülötte.

Amikor a Kapcsolatteremtő gyógyításról kell írni, vagy beszélni, nehéz dolga van az ember gyerekének. Olyan, az embert alkotó élő mátrixról, húrok, szálak helyreállításáról, a közöttük megszakadt információs és energetikai kapcsolatok újjáépítéséről kell beszélni, amelyek vagy a kvantumfizikából, vagy az ősi hindu és buddhista írásokból ismertek.

Két éve ismert Magyarországon ez a módszer, de hatékonyságát már sok-sok esetben bizonyította. Az  Amerikai Egyesült Államokban eddig 6 könyv jelent meg Dr. Eric Pearl tevékenységéről és eredményeiről. Úgy gondolom, teljesen indokoltan.

Az Ébredés Holisztikus Központban tevékenykedem, itt várok minden kedves érdeklődő és gyógyulni vágyó embertársamat. Tevékenységem mottójául ezeket a gondolatokat választottam. 

Valamikor egy szoba falán láttam kiakasztva:

Amikor azt hiszed, minden elveszett, A Nap a felhők mögé Csak pihenni tért.