Órarend
Órarend
|

Magunról

Köszöntelek!

Bóta Veronika
Az Ébredés Holisztikus Életmód Központ 2001-ben jött létre azzal a céllal, hogy az alternatív gyógymódokat és a holisztikus szemléletet Egerben és környékén meghonosítsa.

Napjainkban egyre több krónikus testi, lelki betegséggel kerülünk szembe. Hány ismerősünk szenved allergiától, különböző mozgásszervi panaszoktól, depressziótól, szív problémáktól esetleg daganatos betegségektől?

Ezekre a tüneti kezelés gyakran nem nyújt végleges gyógyírt, legtöbbször csupán ideiglenes megoldásokat ad, majd a panaszok hamarosan visszatérnek.

A holisztika a teljességről, az testi-lelki Egész-ségről szól. Az Ébredés Holisztikus Életmód Központban a különböző gyógyító szakemberek;
- természetgyógyász,
- pszichológus, 
- önismereti szakember, 
- homeopata orvos, 
- kineziológus,
- meseterapeuta,
- családállító,
- holisztikus masszőrök,
- jóga oktató,
- life coach - egymás tudását kiegészítve, erősítve segítenek a hozzájuk fordulóknak. A külső segítő, partner az együttes gondolkodásban, oki feltárásban.
Nem tünetet kezel, hanem az egész embert helyezi középpontba, a probléma mélyére hatolva végleges gyógyulás következhet be. A szelíd gyógymódjaink által olyan betegeknél is értünk el komoly eredményeket, akikről az hagyományos orvostudomány már lemondott.

2001-ben úttörők voltunk a holisztikus életszemlélet terjesztésében. Azóta is folyamatosan  előadásokat, nyílt napokat szervezünk, ahol igyekszünk új impulzusokat, “ébresztőket” adni a holisztikus életmód iránti érdeklődőknek és az életmód követőinek.

Központunk ars poeticáját Hamvas Bélától származó idézet fejezi ki legméltóbban:

"Nem kell-e útnak indulni, mint a régi bölcsek tanították
és addig meg nem nyugodni, míg az ember meg nem találja önmagát."Bóta Veronika
Központvezető