Órarend
Órarend
|

Az Ezerarcú Nők Akadémiája

Az Ezerarcú Nők Akadémiája


A nők mindig is a bölcsesség és emberiesség őrzői voltak, ami természetes módon - noha rendszerint titokban - uralkodókká emelte őket.
Mostanra azonban elérkezett az idő, hogy nyíltan is vállalják az uralkodást, de a férfiakkal együtt, s nem ellenük.Bóta VeronikaCharlotte Wolff gondolatai, a 21. század asszonyait, leányait a női szerepeik újragondolására inspirálja.
Az igazi Nőt szólítja meg mindannyiunkban, azt a királynőt, aki nemességével, szeretetével és humánumával társa párjának, és bölcsességével beragyogja környezetét.
Nem hagyja magát elnyomni és nem manipulál. Önmagában egész.

Mi, nők, mindannyian arra vágyunk, hogy nőiségünk minden életszakaszában megtaláljuk külső-belső szépségünket, harmóniánkat, belső erőforrásainkat.

Rohanó, férfias világunkban kihívást jelent a passzív - aktív energiák igazi képviselőivé válni.
Nagyanyáink ősi praktikái, a fonók hajdani közösségének megtartó ereje hiányzik mindennapi életünkből. Iskolánk missziója az integrált ismeretek közvetítése mellett, a közösségi és sajátélményben gazdag együttlétek megteremtése. Célunk, hogy minél több tudatos és kiteljesedettebb nő éljen hazánkban.

Nőiségünk és kapcsolataink kiteljesedésében segítségünkre lesznek a rituálék, modern és ősi lélektani iskolák módszerei. A lelki és spirituális dimenziókon túl a mindennapi, praktikus dolgokban is segítünk. Beavatunk az egészséges konyha, a szín és stílus tanácsadás titkaiba.

Ha megérintettek soraink, szeretettel várunk a márciusban induló, egy éves akadémiánkon.

Jelentkezési határidő: 2015. február 24.

Részvételi díj: 8.500 Ft/alkalom, 12 hónapon keresztül. (A fizetés havonta történik.)

e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Bóta Veronika: 20/3752476

Egyéb információ:
A stílus- színtanácsadás, Egészséges táplálkozás és a Női tánc fakultatív módon választható lesz időpont egyeztetés alapján.

Az Ezerarcú Nők Akadémiájának Tematikája

Keress minket Facebook -on is!