Órarend
Órarend
|

Mi az Access Bars?

Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el(be)fogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák, mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent!

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz!

Az életed mekkora részét töltöd cselekvéssel, ahelyett, hogy elfogadnál?

Észrevetted, hogy a lázas cselekvés ellenére nem olyan az életed, amilyennek szeretnéd? Mindent megkaphatsz, ha szeretnéd, ha hajlandó vagy többet el(be)fogadni, és kevesebbet buzgólkodni!

A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, anyagiakkal, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolatosakat. Legrosszabb esetben egy pihentető élményét nyújt. A legjobb esetben az egész életed megváltozik.

Egy kezelés 1-1,5 óra. A kezelés fekve történik masszázságyon, vagy a földön, egy kényelmes matracon, ahol a fejedet érintem 32 ponton.

Helyszín: Ébredés Holisztikus Központ Eger Szálloda u. 5. legfelső emelet

Ár: 6000 Ft/kezelés

Előzetes időpont egyeztetés szükséges: Várkonyi Zsanett Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.